Ydre Åkeri (mellan Kisa och Tranås)

Våra tjänster

Hos Ydre Åkeri finner du en lösning på alla dina problem. Vi är till största del rikstäckande. Med bas i Ydre, Kinda, Eksjö, Tranås och Vimmerby jobbar vi med återvinning, renhållning samt transporter av det mesta.

Behöver din fest eller lokal en Bajamaja? vi hyr smidigt ut en eller flera efter behov av dig! Vi kan lösa all transport utav dessa dit ni önskar.

Vi hyr även ut en smidig grindkärra och biltransportkärra

Har du lite större saker som du vill kanske slänga eller flytta på? Vi kan erbjuda containrar i dom flesta modellerna och lösningar. Hantering och transport utav dessa behöver ni som kund inte tänka på. Kanske har ni en sommarstuga i Eksjö som ska tömmas? Eller det lilla bolaget i Kisa, eller ett större företag i Tranås som behöver någon form av container tjänst? Tveka inte, ring oss!

Vi lever efter att du som kund skall få en snabb och smidig hjälp. Helger och udda tider är aldrig några problem för oss. Vi jobbar för dig!

Transport

Vi jobbar hårt för att finna den absolut bästa transporten för dej.

Det innebär att även om du finns i Ydre, Kisa, Kinda, Mjölby, Tranås, Eksjö så kommer vi jobba för att just ni skall få den absolut bästa servicen, det är våran stolthet! Här möter du en människa bakom luren, inte en telefonsvarare, alla dagar, året runt. så tveka inte att ringa oss, vi hjälper dej!

Idag jobbar vi hårt på att för företagare hitta en helhetslösning, allt ifrån transport till logistiken. Vi har mycket bred efarenhet och vårat stora kontaktnät gör att du alltid kan lita på att få den bästa lösningen, just för dej!

Åkeri – med bredd

Vi utgår ifrån Ydre i Östergötland, men vi kör i hela landet. Behöver du tex transportera skrot ifrån Eksjö till Stockholm, eller hjälp med renhållningen så är du rätt. Vårat Åkeri ser till dej som kund en helhets bild, ifrån du slänger något i en container – transport – slutkund, så är vi där!